Kajla Hírek

Kétszer annyian utaztak Kajla útlevéllel a MÁV-Volán-csoport és GYSEV járatain, mint tavaly nyáron
2021.09.09 09:47

A három évvel ezelőtt útjára indított „Hol vagy Kajla?” program a kisiskolás gyerekeket és családjukat buzdítja arra, hogy játékos módon fedezzék fel az ország természeti és kulturális értékeit.

Illusztráció

Kajla Hírek

Népszerű a Kajla díjmentes jegy a nyári szünetben

Idén nyáron ismét útjára indult a Hol vagy, Kajla? elnevezésű turisztikai program, amellyel az alsó tagozatos diákok fedezhetik fel az ország természeti és kulturális értékeit.

Kalja-útlevél

Kajla Hírek

Ingyenes utazás az őszi szünetben Kajla-útlevéllel

Október 23. és november 1. között minden gyermek díjmentesen utazhat a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi járatain, ha a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla-útlevelét és diákigazolványát.

kajla

Kajla Hírek

Idén is népszerű a Kajla program

Az ingyenes utazási lehetőséget hétről hétre több gyermek használja ki, összesen már több mint 10 ezren utaztak a Kajla-útlevéllel a MÁV járatain szerte az országban.

kajla

KajlaMÁV-Volán-csoport Hírek

Több mint harmincezren utaztak eddig Kajla jeggyel a MÁV-Volán-csoport járatain

Az idei már a harmadik nyár, hogy útjára indult a „Hol vagy, Kajla?” elnevezésű turisztikai program, amellyel az alsó tagozatos diákok fedezhetik fel az ország természeti és kulturális értékeit.

útlevél

MÁVMÁV-STARTKajlaGYSEVingyenes utazás Hírek

Harmadszor indul útjára a Hol vagy, Kajla? program

Ma ismét útjára indul a Hol vagy, Kajla? elnevezésű turisztikai program, amellyel az alsó tagozatos diákok fedezhetik fel az ország természeti és kulturális értékeit. 2021. június 16. és augusztus 31. között minden gyermek, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla-útlevelét és diákigazolványát, korlátlan számban díjmentesen utazhat a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi járatain.

kajla sajtótájékoztató

Kajlagyermekek Hírek

Idén is útjára indult a Hol vagy, Kajla? program

Július 1-jétől idén is útjára indult a Hol vagy, Kajla?