nemzetközi személyszállítás Hírvonal

Magyar-német kormányzati munkacsoport alakult
2022.09.21 11:26

Közös munkacsoportot alakított a magyar és a német kormányzat a közlekedés és a közlekedési ipar területén folytatott együttműködés erősítésére - mondta Vitézy Dávid, a Technológiai és Ipari Minisztérium államtitkára Berlinben, az InnoTranson,

Zürich

nemzetközi személyszállítás Hírvonal

Újra utazhatunk hálókocsiban Zürichbe

Újra el lehet jutni Budapestről Zürichbe hálókocsival.

Balaton

nemzetközi személyszállítás Hírvonal

Egyre több utas választja úticéljául a Balatont

A balatoni utasok száma meghaladta a járvány előtti utolsó év eredményét, több mint 1,16 millióan utaztak a magyar tengerhez az idei szezonban.

Fekvőhelyes kocsi

nemzetközi személyszállítás Hírvonal

Újra fekvőhelyes kocsival utazhatunk Brassóba

Újra fekvőhelyes kocsival közlekedik a Keleti pályaudvarról Nagyváradon, Kolozsváron, Csíkszeredán át Brassóba a Székelyföld és Magyarország között átszállásmentes és biztonságos utazási lehetőséget kínáló Corona InterCity.

Fekvőhelyes hálókocsi

nemzetközi személyszállítás Hírvonal

Folyamatban a nemzetközi hálókocsik felújítása

A MÁV-START az utazási igényeknek megfelelően fejleszti a nemzetközi éjszakai szolgáltatásait, új célpontokra állítanak forgalomba járatokat. Ehhez felújított, korszerű, légkondicionált háló- és fekvőhelyes kocsikra van szükség.

Fotó: Molnár Zsolt

nemzetközi személyszállítás Hírvonal

Nyár elején újraindul a nemzetközi vonatközlekedés

A járványhelyzet kedvező alakulásának köszönhetően a MÁV-START fokozatosan és egységesen újraindítja a közép-európai nemzetközi vasúti személyszállítást.

corona ic

Corona ICnemzetközi személyszállítás Hírvonal

Újraindult a Corona InterCity Brassóba

105 nap után először, június 1-jén újra elindult a Keleti pályaudvarról Nagyváradon, Kolozsváron, Csíkszeredán át Brassóba a Székelyföld és Magyarország között átszállásmentes és biztonságos utazási lehetőséget kínáló Corona InterCity is.