menetrend Hírek

Véget ért a nyár, de a jelentős kínálat megmarad
2021.09.01 08:58

A nyári szezon augusztus utolsó hétvégéjén ugyan véget ér, de a MÁV-START az ezt követő időszakban is széles kínálatot nyújt azoknak, akik a Balatonhoz utaznak.

Nyári szerelvény Somogyszentpál felé

menetrend Hírek

Újraindul a forgalom a csisztapusztai vonalon

Közel két évtizedes forgalomszünetelés után július 1-jétől ismét járnak a vonatok a balatonfenyvesi kisvasút csisztai vonalán.

Balatoni vonat

menetrend Hírek

Erős turisztikai szezonra készül a MÁV-Volán-csoport

Minden eddiginél jobb nyári menetrendet állított össze a MÁV-START és a Volánbusz.

Balatonboglár

menetrend Fejlesztések

Május 17-én életbe lép az előszezoni menetrend

A MÁV-START már nem csak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a Balaton partjához tartó járatok indulását.

Illusztráció

menetrend Hírek

Új dunántúli összeköttetések, hazai turizmust segítő újdonságok a menetrendben

Április 11-től a szokásos évi első menetrendmódosítással újításokat vezet be a MÁV-START annak érdekében, hogy minél többen vegyék igénybe a közösségi közlekedést akár a megyeszékhelyek, városok közötti utazásra, akár kirándulás, túrázás céljából.

Illusztráció

menetrend Hírek

Közös platformon

A MÁV-START és a MÁV–HÉV  mellett a Volánbusz MÁV-Volán-csoportba történő integrációja során kiemelt szerepet kap az utasbarát menetrendi intézkedéscsomagok összehangolása és végrehajtása.

Desiro

menetrend Hírek

Újdonságok érkeznek az áprilisi menetrendmódosítással

Április 11-től, a szokásos évi első menetrendmódosítással további újításokat vezet be a MÁV-START annak érdekében, hogy minél többen vegyék igénybe a közösségi közlekedést akár a megyeszékhelyek, városok közötti utazásra, akár kirándulás, túrázás céljából.

Utasok

menetrend Hírek

Kölcsönös bérletelfogadás

Folyamatosan nő azoknak a vasúti, HÉV- és autóbuszvonalaknak a száma, amelyeken a szolgáltatók elfogadják az utazáshoz egymás bérleteit.

Térkép

menetrend Hírek

A MÁV-START és a Volánbusz új menetrendje

December 13-án lépett életbe a MÁV-START és a Volánbusz 2020/2021-es menetrendje, amely mintegy harminc vasútvonalon és ötven autóbuszos viszonylaton hoz az utasok számára jól érzékelhető változást