Véradás Ajánló

Véradás lesz a MÁV szombathelyi területi igazgatóságán
2023.03.02 15:56

Március 10-én váradás lesz a szombathelyi területi igazgatóságon (Szombathely, Széll Kálmán u. 2. I.emelet Ady terem). A véradókat  pénteken 9:30 és 13:30 között várják a szakemberek.

Illusztráció

Véradás Ajánló

Országos Vasutas Véradó Napok

A MÁV a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve 16. alkalommal szervezi meg az Országos Vasutas Véradónapokat.

Illusztráció

Véradás Ajánló

Országos Vasutas Véradónap – 14 városban adhatnak vért az önkéntesek

A MÁV a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve a december 10-én 15. alkalommal szervezi meg az Országos Vasutas Véradónapot.

A kitüntetett véradók

Véradás Munkatársaink

Kitüntetett véradók

A december 4-i Vasutas Véradónapon a Szombathely Területi Igazgatóságon a Vöröskereszt négy kollégát részesített elismerésben. Azokat, akik hosszú évek óta minden egyes, az igazgatóság által szervezett véradási lehetőségen részt vettek.

Véradás

Véradás Hírvonal

Sikerrel zárult az Országos Vasutas Véradónap

A járványhelyzet és a korlátozások ellenére is mintegy 300 véradó döntött úgy, hogy részvételével segíti az Ország

Véradás

Véradás Hírvonal

Országos Vasutas Véradónap december 4-én

A MÁV a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve idén 14. alkalommal szervezi meg az Országos Vasutas Véradónapot.

veradas

Véradás Hírvonal

Véradás a MÁV Zrt. Szombathelyi Területi Igazgatóságán

A véradókat a MÁV Szombathelyi Területi Igazgatóságán (Széll Kálmán u. 2.) az I. emeleti Ady teremben,  2020. szeptember 24-én csütörtökön, 9.30 és13.00 óra között várják.

Pásztor István

MÁVVéradás Munkatársaink

30 év, 381 emberélet

Mostanában felértékelődött az egészségügyet támogató tettek értéke, pedig tudnunk kéne, hogy ezek – a pandémiás időszaktól függetlenül is – rendkívül fontos dolgok. Felelősek vagyunk egymásért, észre kell vennünk a bajbajutottakat és ott segíteni rajtuk, ahol tudunk. Pásztor István Balázs váltókezelő kollégánk éppen így tesz.

véradás

Véradás Hírvonal

Véradás a MÁV, budapesti Kerepesi úti irodaházában

A véradókat a MÁV Kerepesi úti irodaház (1087 Budapest, Kerepesi út 3.) első emeleti kultúrtermében 2020. augusztus 12-én, szerdán 8:00 és 13:00 óra között várják.