Véradás Munkatársaink

Kitüntetett véradók
2020.12.17 10:59

A december 4-i Vasutas Véradónapon a Szombathely Területi Igazgatóságon a Vöröskereszt négy kollégát részesített elismerésben. Azokat, akik hosszú évek óta minden egyes, az igazgatóság által szervezett véradási lehetőségen részt vettek.

Véradás

Véradás Hírek

Sikerrel zárult az Országos Vasutas Véradónap

A járványhelyzet és a korlátozások ellenére is mintegy 300 véradó döntött úgy, hogy részvételével segíti az Ország

Véradás

Véradás Hírek

Országos Vasutas Véradónap december 4-én

A MÁV a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve idén 14. alkalommal szervezi meg az Országos Vasutas Véradónapot.

veradas

Véradás Események

Véradás a MÁV Zrt. Szombathelyi Területi Igazgatóságán

A véradókat a MÁV Szombathelyi Területi Igazgatóságán (Széll Kálmán u. 2.) az I. emeleti Ady teremben,  2020. szeptember 24-én csütörtökön, 9.30 és13.00 óra között várják.

Pásztor István

MÁVVéradás Munkatársaink

30 év, 381 emberélet

Mostanában felértékelődött az egészségügyet támogató tettek értéke, pedig tudnunk kéne, hogy ezek – a pandémiás időszaktól függetlenül is – rendkívül fontos dolgok. Felelősek vagyunk egymásért, észre kell vennünk a bajbajutottakat és ott segíteni rajtuk, ahol tudunk. Pásztor István Balázs váltókezelő kollégánk éppen így tesz.

véradás

Véradás Események

Véradás a MÁV, budapesti Kerepesi úti irodaházában

A véradókat a MÁV Kerepesi úti irodaház (1087 Budapest, Kerepesi út 3.) első emeleti kultúrtermében 2020. augusztus 12-én, szerdán 8:00 és 13:00 óra között várják. 

véradás

VéradásKirályi Váró Események

Újra lesz véradás a Nyugati Pályaudvar Királyi Várótermében

​Június 16-17-én és június 23-24-én, azaz összesen 4 alkalommal lesz véradás a Nyugatiban, mindegyik alkalommal 13:00-18:00-ig. Az utascsarnok felújítása miatt a helyszín csak kívülről közelíthető meg.

Véradás

Véradás Események

Véradás a pécsi vasútállomáson

Június 2-án, a Pécsi Vasútállomás várótermében a hatályos jogszabályok és védelmi intézkedések betartásával véradást szervez a Magyar Vöröskereszt.