talent konferencia HR

Szakmai előadások, újító ötletek a Talent Konferencián
2022.06.09 08:58

Május 26-án a TALENT konferencia keretében rendezték meg a MÁV-Volán-csoport pályakezdő diplomás programjának záróeseményét. A rendezvényt a Baross Gábor Oktatási Központban rendezték meg, a napot Tura Szvetlána, a MÁV-START humánerőforrás igazgatója nyitotta meg.

Az Akadémia

szervezetfejlesztés HR

„Folyamatban a jövő!” – tudásmegosztás a VI. Vezetői Akadémián

Az idei, május 9-én megtartott Vezetői Akadémiát a MÁV Zrt. Szervezetfejlesztés a Folyamat- és teljesítménymenedzsment szervezettel közösen rendezte meg, ahol a MÁV vezető munkatársai a folyamatmenedzsment elméleti és gyakorlati témaköreivel találkozhattak.

Illusztráció

esélyegyenlőség HR

Középpontban a munkavállalók emberi méltósága

Vállalatcsoportunknak kiemelten fontos a hátrányos helyzetű munkacsoportok támogatása.

A Nyílt nap

toborzás HR

Rengeteg diák jött el a Nyílt napra

Közel 1000 diák látogatott el március 30-án a Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokába, a MÁV-Volán-csoport ötödik alkalommal megrendezett Nyílt napjára.

Az oldal

Volánbusz HR

Volánbusz karrieroldal a Facebookon

A Volánbusz Toborzás és pályaorientáció szervezetének gondozásában 2021 decemberében elindult a társaság karrieroldala a Facebookon,

Az eredményhirdetés

siker HR

A MÁV-Volán-csoport az Év Legvonzóbb Munkahelye Díj második helyezettje

A PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat összesen tíz iparági, valamint egy összesített kategóriában osztották ki a kutatásban részt vett, 16-28 év közötti válaszadók értékelése alapján. A MÁV-Volán-csoport az Energetika és közüzem kategóriában második helyezést ért el.

oltas

koronavírus HR

Oltakozzunk, védekezzünk együtt a koronavírus ellen!

A koronavírus a vállalatcsoport dolgozóit sem kíméli. Becsüljük meg életünket, és döntsünk a vakcina beadatása mellett! Regisztráció az oltásra: https://vakcinainfo.gov.hu

Illusztráció

koronavírus HR

A munkáltató és az érdekképviseletek is az oltás felvételére ösztönöznek a MÁV-Volán-csoportnál

A Csoportszintű Érdekegyeztető Tanács ülésén elfogadott ajánlás alapján a felek egyetértenek abban, hogy az egyén, a család, a munkaközösség egészségének biztonsága érdekében a koronavírus elleni oltás felvétele a leghatékonyabb védekezés a járvány terjedése ellen.