beszerzés Hírek

115 új mozdony beszerzésére írt alá keretmegállapodást a MÁV-START
2022.04.14 11:40

Lezárult a 115 új villamos mozdony beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás, a Siemens Mobility Kft. és a Siemens Mobility Austria GmbH közösen nyert.

Illusztráció

beszerzés Fejlesztések

115 új villamos mozdonnyal bővülhet a MÁV-START járműállománya

Eredményesen zárult a 115 villamos mozdony beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás. A MÁV-START ezt követően a nyertessel keretmegállapodást köt.

Busz belső

beszerzés Hírek

Folyamatosan érkeznek a Volánbuszhoz a tavaly év végén megrendelt MAN csuklós autóbuszok

Átvette a Volánbusz az első 10 darab MAN Lion’s City GL A23 típusú csuklós autóbuszt az MAN fóti telephelyén 2021. május 20-án.

A minikotrók

beszerzés Hírek

Új árokásógépeket szerzett a MÁV

A távközlési és biztosítóberendezési szakszolgálat régi álma teljesült 2021 márciusában, amikor a 7 db SANY SY18C típusú minikotró (árokásógép), tartozékai és a KALYDI-22 típusú szállító utánfutó utolsó egysége is átadásra került.

KISS motorvonat

beszerzés Hírek

Indulhatnak a tárgyalások a MÁV motorvonat tenderén

Ma tehetik meg utoljára első nyitóajánlatukat a MÁV-Start Zrt. 50 villamos motorvonatra szóló közbeszerzési felhívására jelentkező vasútijármű-gyártók.

busz

VolánbuszjárműVeszprém megyebeszerzés Hírek

A Volánbusz folytatja a jármű-fiatalítást Veszprém megyében

Tovább fiatalodik Veszprém megye járműállománya, ezúttal 33 darab Credo Econell 12, szóló típusú autóbusz kezdi meg szolgálatát.

kitérő-és vágányszabályozó gép

MÁV FKGbeszerzés Fejlesztések

Vasútépítő nagygépeket szerez be a MÁV FKG

Egy nagyteljesítményű ágyazatrostáló gép, egy nagyteljesítményű dinamikus vágánystabilizátor, egy kitérő szabályozó gép és egy sínköszörűgép érkezik majd.