CER Események

Dr. Pafféri Zoltánt a CER Vezető Bizottságának tagjává választották
2022.09.20 12:39

Berlinben tartották az Európai Vasúti és Infrastruktúra Társaságok Közösségének (CER) Közgyűlését, melyen a tagok dr.

Dr. Homolya Róbert

CER Hírek

Dr. Homolya Róbert részt vett a CER Vezető Bizottság ülésén

Az Európai Vasúti és Infrastruktúra Társaságok Közösségének (CER) Vezető Bizottsága 2021. április 26-án online ülést tartott. Dr. Homolya Róbert a CER alelnökeként vett részt a találkozón.

Vasút

CER Hírek

CER-eseményekkel indult a Vasút Európai Éve

Január 25-én az Európai Vasúti Díj átadója volt az első kiemelt esemény a Vasút Európai Évében, amelyet január 26-án a CER Vezető Bizottságának ülése és közgyűlése követett. A virtuális eseményeken a MÁV képviseletében dr. Homolya Róbert elnök-vezérigazgató és Kukoda Bernadette nemzetközi kapcsolatok igazgató vettek részt.

CER logo

CER Hírek

A CER rendkívüli ülése

Az Európai Vasúti és Infrastruktúra Társaságok Közösségének (CER) vezető bizottsága 2020. november 20-án online ülést tartott. Homolya Róbert a CER alelnökeként vett részt a megbeszélésen, amelynek egyik fő témája a 2021-es Vasút Európai Éve program volt.

asszonyok

Nők a vasútonCERdíj Hírek

Nők a Vasúton Díj – Második helyezés a sikeres vezetők között

Az Európai Bizottság Nők a Közlekedésben Platformja 2021-ben a Vasút európai éve keretében indította útjára azt a közös célkitűzést, amely szerint a vasút vonzerejének erősítése érdekében növelni kell a nők foglalkoztatásának arányát a szektorban.

dr. Homolya Róbert

CERhomolyaróbertelnök Hírek

Dr. Homolya Róbertet alelnökké választotta az Európai Vasúti és Infrastruktúra Társaságok Közössége

Az Európai Vasúti és Infrastruktúra Társaságok Közössége (CER) alelnökké választotta a MÁV elnök-vezérigazgatóját. A szervezet szeptember 21-i online közgyűlésén megválasztott alelnökének mandátuma 2021 végéig szól. E tekintélyes pozíció emeli a vállalatcsoport nemzetközi presztízsét, valamint erősíti a társasági és a magyar vasúti érdekek képviseletét.

cer

CERHomolya Róbert Hírek

CER-egyeztetés a koronavírussal összefüggő intézkedésekről

Homolya Róbert is részt vett az április 30-ai webkonferencián.