Karácsony Ajánló

Karácsonykor is várja az utasokat a Gyermekvasút!
2022.12.22 08:29

Egy vérbeli vasutas program: a téli szünetben minden nap várja utasait a Gyermekvasút, érdemes egy kisvonatozással egybekötött kirándulást tervezni a budai hegyekbe – szenteste napján és újévkor rövidebb lesz az üzemidő.

Karácsonyfa a Népliget buszpályaudvaron

Karácsony Jeles napok

Nagy sikerrel zárult a MÁV-Volán-csoport karácsonyi akciója

Az idei évben október 20. és november 20. között lehetett regisztrálni a MÁV-Volán-csoport egyedi társasjátékáért, melynek kézbesítése hamarosan megkezdődik. A regisztrációkor beküldött rajzpályázatok közül kisorsoltunk tíz olyan vasutas/volánbuszos gyermekrajzot, amelyből karácsonyfadísz készült.

Illusztráció

Karácsony Ajánló

Vasárnap indul az online vasutas adventi naptár!

Oldalunkon idén is online adventi naptárral kedveskedünk a MÁV-Volán-csoport munkavállalóinak. Hangolódjunk együtt az ünnepekre érdekes történetekkel, versekkel, ünnepi receptekkel, sztárinterjúkkal. Ötleteket adunk az ajándékozáshoz, a gyerekekkel való készülődéshez, és összegyűjtöttünk néhány ünnepi programot is.

Illusztráció

Karácsony Életmód

Formáld te is a Vasutas Magazin online adventi naptárát!

Hangolódjuk együtt az év legszebb ünnepére, a karácsonyra kedves írásokkal, programajánlókkal, receptekkel és egyéb hangulatos rovatokkal!

Karácsony

Karácsony Hírvonal

A MÁV karácsonyi ünnepsége

2019. december 12-én a Vasúttörténeti Park karácsonyi díszbe öltöztetett Orient Csarnokában több mint 150 vasutasgyermek vette át az ajándékát személyesen a MÁV angyalkájának segédjeitől.