Helyreállítás Hírek

Visszaáll az eredeti menetrend a szobi vonalon
2022.08.15 15:01

Nagymaros és Szob között, augusztus 16-tól már mindkét vágányon közlekedhetnek a személyszállító vonatok, így korlátozások nélkül visszaáll az alapmenetrend a Budapest–Vác–Szob vonal teljes hosszán.

Az első vonat Röszkén

árufuvarozás Hírek

Megindult a vasúti teherforgalom Szeged, Röszke és az országhatár között

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a Szeged–Röszke vasútvonal felújítása. Elkészült a vasúti pálya, így augusztus 1-jén este megindulhattak a tehervonatok.

Balatonfüred IC+ kocsi

Balaton Hírek

Beváltak a menetrendi fejlesztések a Balatonnál

Javában tart a főszezon a magyar tengernél, sokan keresik fel a tavat – méghozzá egyre többen a közösségi közlekedést választják utazásukhoz.

tv

Tusványos Hírek

A MÁV-Volán-csoport is jelen volt Tusványoson

„Van, ami örök” - ezzel a gondolattal szerveződött újra két év kihagyás után idén már 31. alkalommal a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, ismertebb nevén Tusványos, amelynek állandó célja a Kárpát-medencében, a határon átnyúló együttműködés, párbeszéd.

A javítás

Nagymaros Hírek

Nagymaros és Szob között újraindul a vonatforgalom

Július 30-tól változik a közlekedési rend a Budapest–Vác–Szob vonalon. Nagymaros és Szob között egy vágányon, módosított menetrend szerint megindulhat a vonatközlekedés.

Az átadó

Volánbusz Hírek

Átadták a felújított buszállomást Kiskunhalason

Kiskunhalason önkormányzati fejlesztés keretében a kor elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújtó autóbusz-állomás épült, amely mind az utasoknak, mind a munkavállalóknak kulturált körülményeket biztosít.

Balaton

Balaton Hírek

Dupla emeletes vonat jár a Balaton déli partjára

A Nagymarostól Fonyódig közlekedő Jégmadár expressz mostantól minden hétvégén dupla szerelvénnyel közlekedik. Utasforgalomban eddig ilyen összeállítású KISS szerelvény még nem járt.

Iváncsa állomás

NIF Hírek

Új nyomvonalon épült vasúti pályaszakaszt avattunk

Befejeződött a Százhalombatta és Pusztaszabolcs közötti vasúti vonalszakasz felújítása.

Illusztráció

Volánbusz Hírek

Szabadon hozzáférhetővé vált a Volánbusz menetrendi adatbázisa

A Volánbusz is elérhetővé tette menetrendi adatbázisát a fejlesztők számára - jelentette be a Technológiai és Ipari Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Vitézy Dávid.