pályafelújítás Fejlesztések

Megújult a vasúti közlekedés Kőszeg és Szombathely között
2022.03.28 12:19

A napokban adtak át egy megújult vasútvonalszakaszt: ezúttal a 3,2 milliárd forintos beruházással felújított és korszerűsített, Kőszeg-Szombathely közötti 17 kilométer hosszúságú pálya újult meg.

A pálya

pályafelújítás Fejlesztések

Befejeződtek az Üllő-Monor szakasz pályafelújításának nappali munkálatai

A ceglédi (100a) vasútvonal Üllő–Monor szakaszának felújítása augusztus végén kezdődött meg, a kivitelezés ütemtervnek megfelelően zajlik, október 30-ra befejeződtek a nagyobb munkálatok.

Illusztráció

pályafelújítás Fejlesztések

Átadták a Kelenföld és Százhalombatta között megújított vasúti pályát

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósult 53,8 milliárd forintos fejlesztéssel egyebek közt lehetővé vált, hogy a vonatok óránként 120 kilométeres sebességgel közlekedjenek a 20,5 kilométer hosszú Pest megyei vonalszakaszon.

A felújítás

pályafelújítás Hírek

Újraindul a vonatközlekedés Beleg és Somogyszob között

A tavaly július végi heves zivatarok következtében a megáradt Rinya-patak Beleg és Ötvöskónyi között alámosta az egyik vasúti hidat, melynek helyére új hídszerkezetet építettek és helyreállították a vasúti pályát.

Kelebia

Kínai-Magyar VasútBudapest-Belgrádpályafelújítás Vélemény

Százhatvannal a százötvenesen

A rendszerváltás óta a legnagyobb vasútépítési beruházás lesz a 150-es menetrendi mezőbe sorolt vonal Soroksár és a Kelebiai országhatár közötti fejlesztése.