IC+ Hírek

Sikeres futópróbán járt az első osztályú IC+ kocsi
2021.04.07 10:35

A héten teljesítette első futópróbáját az IC+ család első osztályú kocsija, mely a nyári szezonban fog bemutatkozni az utasoknak.

Kékesi Márton

IC+ Munkatársaink

„Mindig eltölt a büszkeség, ha IC+ kocsival utazom”

Istvántelken lelkes, fiatal mérnökcsapat dolgozik a legkorszerűbb vasúti járművek fejlesztésén. Az ő munkájukhoz fűződik a magyar gyártású IC+ kocsik létrejötte is. Mindennapjaikról, feladataikról és eredményeikről Kékesi Márton járműfejlesztő mérnök, a Járműkonstrukció szervezet korábbi vezetője mesélt.

ic+

IC+Nyíregyháza Fejlesztések

Nyíregyházára is közlekednek az új IC+ kocsik

Augusztus 13-tól Zalaegerszeg és Szombathely után már a Kelet-Magyarország megyeszékhelyeit érintő, Nyíregyházára közlekedő kör InterCity járatokon is találkozhatnak utasaink az új IC+ kocsikkal.

ic+ belső

IC+ Fejlesztések

Újabb három IC+ kocsi állt forgalomba

A húsz nemzetközi vonalra gyártott új IC+ kocsival együtt, így már harmincnégy új járművel találkozhatnak a vasúttársaság utasai.

ic+ belső

IC+ Fejlesztések

Forgalomba állt a 30. és a 31. új IC+ kocsi

Nyáron a balatoni Aranypart/Ezüstpart expresszvonatokon (Sátoraljaújhely/Záhony-Balatonszentgyörgy) és a Kék Hullám gyorsvonatokon is megtalálhatóak lesznek az IC+ kocsik.

ic+

IC+MÁV-STARTSzolnoki Járműjavító Fejlesztések

Folyamatosan állnak forgalomba a hazai gyártású IC+ kocsik

Április 23-tól már hét új belföldi IC+ kocsi közlekedik a szombathelyi és a zalaegerszegi vasútvonalon.

IC+

IC+ Hírek

Forgalomba állt az új belföldi, másodosztályú IC+

Február 13-án délelőtt indult először útnak az első új, belföldi forgalomra szánt másodosztályú IC+ kocsi, ami a Göcsej IC járatán Zalaegerszegre közlekedik.