MÁV APP Hírek

Pápa helyi autóbusz-bérletei a MÁV applikációban
2021.03.12 13:45

A MÁV-Volán-csoport közös fejlesztéseinek köszönhetően március 15-től már Pápa helyi autóbusz-bérleteit és a helyi napijegyet is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a MÁV-START pénztáraiban. Az utasok számára így gyorsabb és egyszerűbb lesz a vásárlás.

Mobil fizetés

MÁV APP Hírek

Várpalotai buszbérletek a MÁV applikációjában

Március 1-jétől a MÁV új applikációjában is megvásárolhatók lesznek a helyi buszbérletek Várpalotán. A fejlesztés illeszkedik a MÁV-Volán-csoport fejlesztéssorozatába.

Mobil

ElviraMÁV APP Hírek

Megújul az internetes jegyvásárlás

A vasárnap életbe lépett új menetrenddel egy időben a jegyértékesítés is előnyös változásokat tartogat az utazóközönségnek, mostantól egy vadonatúj Elvira internetes jegyváltási rendszert használhatnak a menetjegyek megvásárlásához.

Vásárlás mobilon

MÁV APP Hírek

Újítások a MÁV applikációban

Az elmúlt időszakban számos fontos újítással bővült a MÁV mobilalkalmazás. Többek között letölthetők és továbbíthatók a menetjegyek.

máv app

MÁV APP Hírek

Több hasznos funkcióval bővült a MÁV applikáció

Az újabb fejlesztéseknek köszönhetően, a MÁV applikáción keresztül már lehetőség van megváltani a szegedi 24 és 72 órás napijegyeket, bizonyos MAHART-járatokra napijegyeket, illetve a Dunakanyar Napijegyeket.

Utas

MÁV APP Hírek

Új funkciókkal bővült a MÁV App

A MÁV mobilalkalmazás október elejétől újabb funkciókkal egészült ki. Bővül a megvásárolható vasúti bérletek köre, Ausztria után cseh és szlovák városokba is lehet már jegyet vásárolni, valamint erősebb lesz fizetésnél az ügyfélhitelesítés.

jegyvásárlás

MÁV APPértékesítés Hírek

Tovább egyszerűsödik a jegyvásárlási folyamat

Érintésmentes jegyvásárlás elnevezéssel indított kommunikációs kampányt a vasúttársaság április elején. Most bemutatjuk azokat a fontos mérföldköveket, amelyeket az utasokat megszólító kampányban is kiemeltünk. 

utasok

MÁV APPbérletvásárlás Hírek

Bérletvásárlási lehetőség iOS-szel is a MÁV appban

Újabb hasznos funkciók váltak elérhetővé február 15-étől a MÁV-alkalmazásban.