Segítség Támogatlak

Csak egy telefonhívás, és máris könnyebb lehet!
2021.09.29 15:10
szerző: Támogatlak csapat

A COVID-19 járvány mindannyiunk életét alapjaiban változtatta meg, érinti mindennapjainkat, munkánkat és emberi kapcsolatainkat egyaránt. Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik a frontvonalban vagy szolgálati helyükön állnak helyt a rendkívüli helyzetben is, és azokra is, akik az otthoni munkavégzés nehézségeivel néznek szembe, sok esetben az iskolai online oktatás kihívásaival is viaskodva közben. Az új helyzet alkalmazkodásra kényszerít, eddig ismeretlen keretek közé szorít bennünket, amely rendkívüli mentális megterhelést jelent még a legedzettebbek számára is. A járványügyi helyzet továbbra is sok bizonytalanságot és nehézséget okoz a mindennapokban, mégis keresnünk kell a megoldásokat.

Csak egy telefonhívás

A Lelki támasz telefonvonal fejlesztő kollégáink és pszichológusok közreműködésével abban segít, hogy a rendkívüli kihívásokat egészséges lélekkel tudjuk leküzdeni: hogyan lehet a munkát és a magánéletet jól összeegyeztetni, hogyan rendezhetjük a munkával kapcsolatos dilemmáinkat, hogyan találhatunk megoldást a felmerült nehézségekre, hogyan kaphatunk lelki támaszt, amikor arra nagy szükségünk van.

Hogyan kérhetünk segítséget?

A MÁV önkéntes segítő szakemberei és a vasútegészségügy pszichológus munkatársai az ingyenesen hívható +36 1 511 8989 telefonszámon várják a hívásokat minden munkanapon 7:30 és 10:00 óra között. Segítségért név nélkül fordulhatunk a szakemberekhez,  és természetesen bízhatunk a titoktartásban. Amennyiben a Támogatlak csapata nem tud segíteni, mert úgy tapasztalják, hogy inkább mélyebb, vagy hosszabb távú pszichológiai támogatás javasolt,  akkor tovább irányítanak a megfelelő szakterülethez.  A vasútegészségügy pszichológus szakemberei a Támogatlak program keretében elérhetők munkanapokon 9:00–17:00 óra között az ingyenesen hívható +36 1 881 0104 telefonszámon!

Csak egy telefonhívás, és jön a segítség!

A Támogatlak program csapata