Bemutatkozik a Támogatlak program

Támogatlak Támogatlak

2021.05.20 11:02
szerző: Támogatlak csapat

TÁMOGATLAK PROGRAM küldetése, hogy pszichológusok, fejlesztő- és humán szakemberek támogatásával segítséget nyújtson a krízishelyzetek megoldásában, hasznos tanácsokkal, értékes támogató tartalmakkal, a személyes fejlődést segítő ismeretekkel gazdagítson bennünket. A program a MÁV-Volán-csoport minden munkavállalójának szól, azoknak, akik fejlődni szeretnének, akik a veszélyhelyzetben a frontvonalban teljesítenek szolgálatot, akik otthonról dolgoznak vagy akik lelki támogatásra, segítségre szorulnak. 

A LELKI TÁMASZ oldal a telefonos lelkisegély szolgálat küldetését, elérhetőségeit ismerteti. Anonim módon és ingyenesen segít azoknak, akik lelki támogatásra, segítségre szorulnak. 

A FEJLŐDNI SZERETNÉK oldal hasznos technikákat, gyakorlatokat ad az új kihívások leküzdésére, mint például az otthoni munkavégzés, a stresszkezelés vagy akár az otthoni nyelvtanulás. 

A TÁRSALGÓ oldalon kollégáink könyv, film és meseajánlóit olvashatjuk, és fejlesztő kollégáink saját élményeivel, gondolataival ismerkedhetünk.

2021 NYARÁTÓL ONLINE ELŐADÁSSOROZAT INDUL, ahol érdekes és lebilincselő előadásokon, interaktív beszélgetéseken találkozhatunk ismert emberekkel, elismert szakemberekkel, akiknek látásmódja, tapasztalata által új nézőpontot, technikákat kaphatunk, amelyek irányjelzőként szolgálhatnak a következő időszakban is. 

A JÚLIUSTÓL INDULÓ „MINITRÉNING” SOROZATON a humán trénercsapat segítségével 10-15 fős, néhány órás online készségfejlesztő alkalmakon tanulhatjuk például a hatékony időgazdálkodást, a prezentációs technikákat vagy akár a stresszkezelést.  

Az előadásokat és minitréningeket a MÁV hírlevélben, és itt, a Támogatlak program nyitó oldalán fogjuk meghirdetni. A regisztrációhoz kötött programokra itt, a Támogatlak program nyitóoldalán lehet majd jelentkezni. 

Hisszük, hogy együtt erősebbek vagyunk, együtt fejlődhetünk!
A TÁMOGATLAK PROGRAM csapata