A MÁV Futó Szakosztálya

MÁV Futó Szakosztály Sport

2021.11.09 14:58
szerző: Szerkesztőség

A MÁV Futó Szakosztálya

A szakosztályhoz bárki csatlakozhat, aki kedvet érez a futásra akár rövid, vagy hosszú távon, egyénileg vagy csapatban/váltóban, függetlenül attól, hogy melyik vasutas társaságnál dolgozik a jelentkező. A tagok között az egészség megőrzése és a jó társaság miatt kocogó hobbisták mellett a kimagasló eredményeket elérő, céltudatos amatőrök is megtalálhatók. 

Bárki, aki szeret futni, az itt megtalálja a helyét. A szakosztály szeretettel várja azokat is, akik a futás mellett más sportágat, vagy sportágakat is űznek. Minden évben elkészül egy versenynaptár, amelyben számos vidéki, budapesti és Budapest vonzáskörzetét érintő verseny is megtalálható, melyek a kikapcsolódás mellett remek alkalmat adnak újabb városok, települések megismerésére is.

A szakosztály tagjai a versenyeken való részvételnek köszönhetően eljutottak Kaposvárra, Pécsre, Harkányba, Debrecenbe, Szekszárdra, Keszthelyre, Nagyatádra, Győrbe, de futottak a Balaton partján vagy a Mátra emelkedőin is, és mindenhonnan kellemes élményekkel tértek haza. A közös futóprogramokon a tapasztaltabbak megosztják tanácsaikat a kevésbé rutinos kocogókkal.

Az összetartásokon kívül a különböző sporteseményeken történő megjelenésben, versenyekre történő nevezésben, a helyszínekre való eljutásban egyaránt segítséget kaphatnak a tagok. A MÁV Vasutas Sport Club keretein belül működő Futó Szakosztály várja az új tagok, futni vágyó kollégák jelentkezését. További információért, illetve a szakosztályba történő jelentkezési szándékkal forduljanak bizalommal Dóra Tamáshoz, a futó szakosztály helyettes vezetőjéhez.

Elérhetőség:
telefon: +36 30 595 0129
e-mail: doratamas77@gmail.com