Kinder Bueno torta

9

 

Nagyon finom, sütés nélküli torta, amiből nem spórolhatjuk ki a

különleges hozzávalókat. Ünnepek idején született

gyermekek nagy kedvence lehet.

 

Hozzávalók:

  • 200 g zabkeksz
  • 100 g vaj
  • 500 g mascarpone
  • 200 g tejcsokoládé
  • 200 ml Hulala tejszín
  • 6 db Kinder Bueno
  • 1 csomag expressz zselatin
  • 200 ml Hulala tejszín
  • 50 g tejcsokoládé
  • Kinder Bueno darabkák, tetszetős bonbonok

Elkészítés:

A tortaalaphoz daráljuk le vagy törjük apró darabokra a kekszet, majd

keverjük össze az olvasztott vajjal. Nyomkodjuk egy tortaforma aljába.

A krémhez verjük fel a 200 ml tejszínt, keverjük bele a mascarponét,

majd a felolvasztott csokoládét, végül az apróra tört Kinder Bueno

darabokat és az expressz zselatint. Öntsük a tortaformába a kekszes

alap tetejére. Dermedés után verjük fel a maradék tejszínt, kenjük be

vele a torta oldalát, majd tetejét. Olvasszuk fel az 50 g csokoládét,

majd csíkozzuk be vele a torta tetejét, esetleg oldalát is. Végezetül

szúrjunk Kinder Bueno darabkákat és bonbonokat díszítésként

a torta tetejére. Frissen tálaljuk!