Elérhető a GÉPTÉR nőnapi adása

podcast Munkatársaink

2023.03.09 11:42
szerző: MÁV-START Kommunikáció

A GÉPTÉR e heti adása a Nemzetközi Nőnap előtt tiszteleg. Nők beszélgetnek nőkkel: a podcast készítői járművezetőket hívtak a stúdióba, hogy meséljenek arról, milyen a hagyományosan inkább férfias szakmának ismert vasúti járművezetői élet, hogyan lesz valakiből nőként motorvonat-vezető, mozdonyvezető.

Ezúton is köszönjük Fekete Viktória, motorvonat-vezető, Háy Imre Attiláné Magdi mozdonyvezető és Pető Barbara FLIRT mozdonyvezető kollégáinknak, hogy eljöttek és meséltek motivációikról, tapasztalataikról. Izgalmas adás született nem csak nőknek! Hallgassatok be a GÉPTÉR-be!

Figyelem! A GÉPTÉR összes adása most már minden, a MÁV-Volán csoporthoz tartozó munkatárs számára elérhető ezen a linken: https://intranet.mav.hu/startpodcast

 

 

Az adások meghallgatásának technikai feltételei:

Az alábbi linkről elérhető a MÁV-START Podcast Sharepoint felülete, amelyen minden adásunk hanganyagát találjátok.

https://intranet.mav.hu/startpodcast

A linkre kattintva a podcast elérhető számítógépről és telefonról is.

Számítógépről egy kattintással ott is vagytok a műsorlistánál!

Telefonról a link megnyitása után tudtok belépni a podcast felületére. A „Username” a hivatalos ID azonosítónk (többnyire a vezetéknév és keresztnevünk első betűje pl. kabaiz (Kabai Zoltán) vagy eszikod – Eszik Orsolya Dalma), a „Password” pedig a számítógéped aktuális, minden nap használt belépési jelszava.

Fontos!

A felületen található linkeket a letöltés gomb megnyomása után tudjátok meghallgatni!

Ha a letöltés nem indulna el, a linket érdemes átmásolni a Chrome böngészőbe, biztonságosabb technikai hátteret nyújt a többi böngészőprogramhoz képest!