Karácsony Jeles napok

Nagy sikerrel zárult a MÁV-Volán-csoport karácsonyi akciója
2021.12.02 13:42
szerző: MÁV KIG

Az idei évben október 20. és november 20. között lehetett regisztrálni a MÁV-Volán-csoport egyedi társasjátékáért, melynek kézbesítése hamarosan megkezdődik. A regisztrációkor beküldött rajzpályázatok közül kisorsoltunk tíz olyan vasutas/volánbuszos gyermekrajzot, amelyből karácsonyfadísz készült. A különleges díszek országszerte tizenhárom helyszínen, a MÁV-Volán-csoport karácsonyfáin tekinthetők meg.

Nagy volt az érdeklődés a MÁV-Volán-csoport egyedi társasjátéka iránt az idei karácsonyi időszakot megelőzően. A meglepetésért a Vasutas Magazin honlapján tudtak regisztrálni azok a kollégák, akik 3-12 éves gyermekeiknek szerettek volna örömet szerezni. A társasjátékok terjesztése a MÁV SZK segítségével hamarosan elkezdődik. A regisztrált munkavállalók elsődleges szolgálati címükön vehetik át az egyedi társasjátékokat. A kézbesítés határideje: 2021. december 17.

Image

 

A tíz vasutas/volánbuszos gyermekrajzból különleges karácsonyfadíszek készültek, melyek a MÁV-Volán-csoport – egyes vasútállomásain és buszpályaudvarain elhelyezett – karácsonyfáit ékesítik országszerte, 13 helyszínen:

Balatonfüred (vasútállomás), Budapest ( Déli pályaudvar, Keleti Pályaudvar, Népliget autóbusz-állomás, Nyugati Pályaudvar), Debrecen (vasútállomás/várócsarnok), Győr (felvételi épület), Kaposvár (autóbusz-állomás), Miskolc Tiszai (vasútállomás), Pécs (vasútállomás), Szeged (vasútállomás), Szolnok (autóbusz-állomás, felvételi épület).

A beküldött pályaművek egytől-egyig a gyermekek végtelen kreativitására és lelkesedésére utaltak, ezúton is köszönjük a részvételt és az érdeklődést a karácsonyi akcióban!