MÁV-START Jeles napok

15 éve alakult meg a MÁV-START
2021.10.18 13:02
szerző: MÁV-START Kommunikáció

A MÁV 2006. október 15-én alapította a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.-t. A Vasutas Magazin idei lapszámaiban március óta követhetők az elmúlt 15 év legfontosabb eseményei, mindig más és más évekre visszatekintve – a sorozat befejező része, azaz a 2020-2021. évek összefoglalója a novemberi lapszámban lesz olvasható.

Október 15-ével egyúttal egy jubileumi időszak is kezdetét vette. Az alapítást követően a társaság tényleges működése 2007 nyarán indult meg, így a 15 éves jubileumi időszak jövő év július 1-jéig tart. A MÁV-START szeretné az évfordulót emlékezetessé tenni, így a jubileumi időszakban játékra is hívja a kollégákat, továbbá meglepetésekkel és közös eseménnyel is készül.

A MÁV-START kollégái az elmúlt 15 évben sok közös tervet kitűztek, sok közös sikert értek el, és sok változást is megéltek közösen. A stabil munkáltatói háttér, az összetartozás érzése és a számtalan kiváló munkatárs állandó. A MÁV-START minden kollégájának jó egészséget, és sikerekben gazdag további együtt töltött éveket kíván!