Sérült Gyermekek Napja – idén is a Volánbusszal

gyerekek Hírvonal

2022.09.15 10:44
szerző: Volánbusz Kommunikáció

Szeptember 12-én immár 30. alkalommal rendezték meg a Sérült Gyermekek Napját a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A rendezvény szervezői változatos programokkal – számos sztárfellépővel, visszatérő és új előadókkal – várták az érkezőket. A Volánbusz 18 megye 69 városából szállította a résztvevőket a fővárosba.

Az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) immár 30. alkalommal szervezte meg a Sérült Gyermekek Napját, amelyen idén is több ezer fiatal gyűlt össze rokonaival, segítőivel. A különleges helyszínen Vastag Csaba koncertjével és számos szórakoztató programmal várták a résztvevőket. Most először együttműködtek az Egyszülős Központtal is, amely hasznos információkkal segítette az érintett családokat.

A Volánbusz az ország teljes területéről, összesen 69 településről indított autóbuszokat: csaknem 100 járművel több mint 4100 résztvevőt – gyermekeket és kísérőiket – szállították a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Nemcsak a rendezvény programjai, hanem már maga az utazás is mosolyt csalt a kis arcokra. Köszönjük a szervezésben és a lebonyolításban részt vevő munkatársak közreműködését!