Támogatlak Fejlődni szeretnék

Kérdeznék párat
2021.05.20 12:49

Gondolatgyűjteményünk igyekszik könnyedén, de mégis komolyan, új szempontok, új megközelítés alapján hozzájárulni ehhez a fontos célhoz.

Illusztráció

fejlődés Fejlődni szeretnék

A változás varázsa

Hogyan lehet a megszokásokból kilépni? Mi kell ahhoz, hogy megváltozzon a hozzáállásunk?  Ebben az írásban egy saját történet segítségével járjuk körül a megújulás és a változás lehetőségeit.

Illusztráció

mentor Fejlődni szeretnék

Az online mentorképzés születése

A fejlesztési programok megújulására és a szervezetfejlesztési módszertanok jövőbeni átalakulására mindig készülni kell. Cikkünkben a megújított mentori felkészítésről osztjuk meg tapasztalatainkat. Megmutatjuk, hogyan alakult a fejlesztők és a résztvevők közös munkája a pandémia időszakában.

Illusztráció

Pszichológia Fejlődni szeretnék

Mit jelent a reziliencia?

Amikor összegyűjtöttük a XXI. század fontos kompetenciáit, személyiségjegyeit, az elsők között gondoltunk a rezilienciára. Eléggé nyelvtörő elnevezés, de úgy gondoljuk nagyon fontos, hogy megismerjétek.

Illusztráció

konfliktuskezelés Fejlődni szeretnék

A konfliktusok hatékony kezelése

A mindennapi élet számos területéről gondolkodhatunk különbözőképpen, ragaszkodhatunk elképzeléseinkhez vagy elfogadhatjuk, kiegészíthetjük mások elképzeléseit és javaslatait.

Illusztráció

Segítség Fejlődni szeretnék

Hogyan lehet a veszekedéseket a kapcsolatunk javára fordítani?

A párkapcsolatokban megjelenő problémák hatékony kezelése mindkét fél feladata. Cikkünk a békülés lehetséges folyamatait és megoldásait mutatja be. Mivel békülni nem is olyan egyszerű, ezért érdemes megfogadni néhány jól bevált megoldást

Illusztráció

tanulás Fejlődni szeretnék

A legjobb applikációk önálló nyelvtanuláshoz

A háromrészes cikksorozatban olyan nyelvtanulást támogató hasznos tippeket, online applikációkat, blogokat és forrásokat szeretnénk megosztani, amelyeket egyedül és ingyenesen (vagy kis befektetéssel) használhatsz.

Illusztráció

Támogatlak Fejlődni szeretnék

Önmagunk felfedezése

Mennyire ismerem magamat? Hogyan látok rá önmagamra? Spányik Kitti gondolatébresztő írásában arról lesz szó, milyen helyzetekben merülhet fel bennünk, hogy megvizsgáljuk, mennyire ismerjük magunkat.

Illusztráció

Támogatlak Fejlődni szeretnék

Vajon látszom-e? Önmenedzselés a munkahelyen

Sok írás foglalkozik azzal, hogy hogyan tegyük magunkat láthatóvá a munkahelyen. De valójában miről is szól az önmenedzsment? Miért van szükség rá, illetve szükséges-e egyáltalán?