Volánbusz Fejlesztések

Credobus Econell szóló autóbuszokkal újult meg Hatvan és térségének járműflottája
2021.11.17 13:38

A Volánbusz 5 új Credobus Econell 12 típusú szóló járművet állított forgalomba Hatvan térségében. Az új járművek beszerzésére a Volán Buszpark Kft. idén év elején írt ki közbeszerzési eljárást és az új buszokkal országszerte találkozhatnak az utasok.

Illusztráció

IC+ Fejlesztések

Elindult az értékesítés az IC+ 1. és prémium osztályra

November 15-től már négy új IC+ 1. és prémium osztályú kocsival utazhatnak a kör-IC, valamint a Záhony–Nyíregyháza–Budapest és a Sátoraljaújhely–Miskolc–Budapest vonalak egyes IC járatain, és innentől már kötelező rájuk a jegyváltás is.

A sajtótájékoztató

menetrend Fejlesztések

A kormány jelentős erőforrásokat mozgósít a vasút térnyerésére

Magyarország kormánya vasútbarát, 2010 óta jelentős erőforrásokat mozgósítva folyamatosan javítja a tiszta és energiahatékony közlekedési mód versenyképességét, a vasút térnyerését.

A pálya

pályafelújítás Fejlesztések

Befejeződtek az Üllő-Monor szakasz pályafelújításának nappali munkálatai

A ceglédi (100a) vasútvonal Üllő–Monor szakaszának felújítása augusztus végén kezdődött meg, a kivitelezés ütemtervnek megfelelően zajlik, október 30-ra befejeződtek a nagyobb munkálatok.

Illusztráció

Volánbusz Fejlesztések

Új autóbuszok álltak forgalomba Baranya és Tolna megyében is

A társaság folyamatosan fejleszti a térség helyközi közlekedését, ennek eredményeként 2018 óta a most érkezett járművekkel együtt Baranya megyében 42 darab, Tolna megyében 49 darab új autóbusz kezdte meg szolgálatát.

rndszer

változás Fejlesztések

Fényképekkel bővült az SRM cikk-katalógus

Figyelembe véve a megrendelői igényeket, valamint az SAP fejlesztésekből adódó lehetőségeket, a MÁV SZK Raktár- és Készletgazdálkodási üzletág (RKÜ) készletgazdálkodói, valamint a Beszerzési, környezetvédelmi és Szállítási üzletág (BKSZÜ) cikktörzs csapata folyamatosan dolgozik azon, hogy az általános anyagok rendelését elősegítő katalógusképekkel frissítse a rendelési felületet.

Az építkezés

Déli összekötő vasúti Duna-híd Fejlesztések

A közlekedés fejlesztése elengedhetetlen a gazdaság erősödéséhez

A kormány a következő évtizedben mintegy hatezermilliárd forintot tervez vasúti beruházásokra fordítani.

Illusztráció

pályafelújítás Fejlesztések

Átadták a Kelenföld és Százhalombatta között megújított vasúti pályát

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósult 53,8 milliárd forintos fejlesztéssel egyebek közt lehetővé vált, hogy a vonatok óránként 120 kilométeres sebességgel közlekedjenek a 20,5 kilométer hosszú Pest megyei vonalszakaszon.

Inovell busz

Volánbusz Fejlesztések

Új csuklós és szóló autóbuszok fiatalítják Békés megye járműállományát

Békés megyébe is bőven jut új autóbusz a Volánbusz jármű-fiatalítási programja keretében: az elmúlt hetekben 5 darab MAN Lion’s City GL A23 típusú csuklós autóbusz, 10 Credobus Econell, és további 7 új Credobus Inovell is megkezdte szolgálatát a megyében.