megszépült állomás Fejlesztések

Megszépült Albertirsa állomás
2020.11.10 13:30

A MÁV kiemelt feladatként kezeli a személyszállítás szolgáltatási színvonalának emelését, amelynek fontos eleme az állomási környezet szépítése, kulturáltabb utasforgalmi terek kialakítása. A 2019-ben elindult, a legforgalmasabb állomásokat érintő „50 megújuló állomás” karbantartási program keretében Albertirsa állomás is megszépült.

Kormányablak

Érdkormányablak Fejlesztések

Újabb kormányablak Érd alsón

A Pest megyei településen nyílt meg a tizenkettedik, vasútállomáson működő kormányablak. Ma már háromszáznégy kormányablak működik az országban egységes arculattal, megfelelő informatikai felszereltséggel, közel az állampolgárokhoz.

Ebes-Debrecen átadás

DebrecenNIF Fejlesztések

Átépítették az Ebes és Debrecen közötti vasútvonalat

Környezetkímélő és biztonságos közlekedés jött létre az Ebes és Debrecen közötti vasútvonal teljes átépítésével - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a 15 milliárd forintos beruházás keretében felújított vonal ünnepélyes átadóján.

Jegykiadó automata

jegypénztár Fejlesztések

Új korszak indult a hálózati jegykészlet és pénztári nyomtatványok kezelésében

A MÁV-START Zrt. és a MÁV Zrt. az INKA2 projekt keretében SAP informatikai rendszert vezetett be a MÁV-START Zrt. alaptevékenységének ellátásához kapcsolódó szigorú számadású jegyek és egyéb termékek árusításának támogatására 2020. június 1-jétől. A készletek teljes körű rendszerbe történő migrációjáról Nagy Péter bevételellenőrzési vezető beszámolóját olvashatják.

Szerencs állomás

Miskolc Területi Igazgatóság Fejlesztések

Miskolci Területi Igazgatóság megszépült állomásai

A Miskolc Pályavasúti Területi Igazgatóság területén is folyamatos az állomásszépítő munka. A következőkben a forgalmi szakág csinosító munkájáról adunk hírt.

hév sajtótájékozató

HÉV Fejlesztések

Megújul és bővül a HÉV-hálózat

A HÉV-pályákkal és a megállókkal együtt az irányítási és az utastájékoztatási rendszer is megújul, valamint kapcsolódási pontok létesülnek a vasúti közlekedéssel 2027-ig. Az új HÉV-szerelvények beszerzési felhívása még idén megjelenik.

székesfehérvár

buszközlekedésEsztergomSzékesfehérvár Fejlesztések

A vasúti és a buszközlekedés összehangolása Székesfehérvár és Esztergom térségében

Augusztus 20-tól Esztergomban átadják az új buszpályaudvart is a korábban felújított vasútállomás mellett. 

Keleti Pályaudvar

Budapest Területi Igazgatóság Fejlesztések

Budapest Területi Igazgatóság megszépült állomásai

Számos olyan program és projekt valósult meg az igazgatóság területén, amely többek között a munkavállalók saját munkavégzése által tették szebbé állomásaink, megállóhelyeink utasforgalmi területeit.

nyugati daru

Nyugati Fejlesztések

Mindkét daru dolgozik a Nyugatinál

A Nyugati pályaudvaron folytatódik a rekonstrukció. Immár a második daru is üzembe állt a mintegy 8200 négyzetméteren megújuló tetőszerkezeten a folyamatos munka segítése érdekében.