IC+ Fejlesztések

Bővítjük a szolgáltatásokat az IC+ programban a Budapest–Szeged vasútvonalon
2022.09.29 09:18

Bővítjük a szolgáltatásokat a Budapest-Cegléd-Kecskemét-Szeged vasútvonalon: meghosszabbított üzemidővel, októbertől kora reggeltől estig egész nap órás ütemben közlekednek az intercity-vonatok, és elérhető lesz a fedélzeti vendéglátás.

Illusztráció

árufuvarozás Fejlesztések

Két dunántúli vasútfejlesztés előkészítése kezdődhet meg

Két nagyszabású dunántúli vasútfejlesztés előkészítése kezdődhet meg - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium.

hz

vasútállomás Fejlesztések

A kistelepüléseken az életminőség javítását célozzák a vasútállomás fejlesztések is

A kistelepüléseken az életminőség javítását célozzák a vasútállomás fejlesztések is - jelentette ki a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Fejér megyei Zichyújfaluban, ahol átadták a helyi vasútállomás felújított felvételi épületét.

eerz

jegyértékesítés Fejlesztések

Tovább bővült a MÁV-START jegyértékesítési rendszerében elérhető helyi Volánbusz jegyek köre

Vállalatcsoportunk célja, hogy utasaink számára egyre magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk. A kiemelt feladatok közé tartozik a jegy- és bérletvásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá tétele.

Illusztráció

automata Fejlesztések

Már minden elővárosi vonalon üzemelnek az új jegykiadó automaták

Utasaink újabb nagy eredménynek örülhetnek, ugyanis egyre több helyen válik még könnyebbé és gyorsabbá a jegy- és bérletvásárlás. A MÁV-START 375 új jegykiadó automatát rendelt meg. Ezekből már 324 került ki, a további automaták telepítése várhatóan év végéig fejeződik be.

Az átalakított pénztár

átalakítás Fejlesztések

Megszépült a szentlőrinci pénztár

A MÁV-START kiemelten fontosnak tartja a dolgozók munkakörülményeinek javítását. Most egy nagyobb volumenű munkáról kaptunk hírt: a szentlőrinci pénztár átalakításáról, ahol a cél a korszerű munkakörülmények és a biztonság megteremtése volt.

Déli összekötő vasúti híd

hídavatás Fejlesztések

Készen áll a Déli összekötő vasúti Duna-híd

Közel másfél évszázad elteltével új fejezet nyílik hazánk első vasúti Duna-hídjának történetében. A több alkalommal átépített szerkezet „ősét” 1877. október 23-án nyitották meg a vasúti forgalom számára. 145 év elteltével, 2022. augusztus 3-án megindulhatott a forgalom a legújabb szerkezeten is. A MÁV-Volán-csoportot dr. Pafféri Zoltán képviselte az avatáson.

Tokajbusz

borongoló Fejlesztések

Barangolás Borongolóval – vonattal és Tokajbusszal!

Új, összehangolt járatokkal segítjük a világörökség részét képező tokaji borvidék elérését és felfedezését.

Vasútvillamos Hódmezővásárhelyen

tramtrain Fejlesztések

Augusztus 1-jétől félóránként jár és fizetőssé válik a TramTrain

Sikeresen zárult a TramTrain utasforgalmi próbaüzeme, ezért augusztus elsejétől, hétfőtől már egész nap félórás menetrendi ütem szerint, csütörtök hajnal és vasárnap késő este között pedig továbbra is folyamatosan, éjjel-nappal – éjszaka óránként – közlekednek Hódmezővásárhely és Szeged között a vasútvillamos járatok.