szervezetfejlesztés HR

„Folyamatban a jövő!” – tudásmegosztás a VI. Vezetői Akadémián
2022.05.12 09:26

Az idei, május 9-én megtartott Vezetői Akadémiát a MÁV Zrt. Szervezetfejlesztés a Folyamat- és teljesítménymenedzsment szervezettel közösen rendezte meg, ahol a MÁV vezető munkatársai a folyamatmenedzsment elméleti és gyakorlati témaköreivel találkozhattak.

Illusztráció

esélyegyenlőség HR

Középpontban a munkavállalók emberi méltósága

Vállalatcsoportunknak kiemelten fontos a hátrányos helyzetű munkacsoportok támogatása.

A Nyílt nap

toborzás HR

Rengeteg diák jött el a Nyílt napra

Közel 1000 diák látogatott el március 30-án a Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokába, a MÁV-Volán-csoport ötödik alkalommal megrendezett Nyílt napjára.

Az oldal

Volánbusz HR

Volánbusz karrieroldal a Facebookon

A Volánbusz Toborzás és pályaorientáció szervezetének gondozásában 2021 decemberében elindult a társaság karrieroldala a Facebookon,

Az eredményhirdetés

siker HR

A MÁV-Volán-csoport az Év Legvonzóbb Munkahelye Díj második helyezettje

A PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat összesen tíz iparági, valamint egy összesített kategóriában osztották ki a kutatásban részt vett, 16-28 év közötti válaszadók értékelése alapján. A MÁV-Volán-csoport az Energetika és közüzem kategóriában második helyezést ért el.

oltas

koronavírus HR

Oltakozzunk, védekezzünk együtt a koronavírus ellen!

A koronavírus a vállalatcsoport dolgozóit sem kíméli. Becsüljük meg életünket, és döntsünk a vakcina beadatása mellett! Regisztráció az oltásra: https://vakcinainfo.gov.hu

Illusztráció

koronavírus HR

A munkáltató és az érdekképviseletek is az oltás felvételére ösztönöznek a MÁV-Volán-csoportnál

A Csoportszintű Érdekegyeztető Tanács ülésén elfogadott ajánlás alapján a felek egyetértenek abban, hogy az egyén, a család, a munkaközösség egészségének biztonsága érdekében a koronavírus elleni oltás felvétele a leghatékonyabb védekezés a járvány terjedése ellen.

Az eseményen

felsőoktatás HR

Egyetemi MÁV PUB Győrben, a pályaorientáció jegyében

Szeptember 22-én felsőoktatási ösztöndíjprogramját népszerűsítette a vMÁV-Volán-csoport Győrben, a Széchenyi István Egyetemen.