MÁV APP Hírek

Szombathely helyi autóbusz-bérletei a MÁV applikációban
2021.06.14 12:25

Június 15-től Szombathely helyi autóbusz-bérleteit is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a vasúti személypénztárban.

Illusztráció

illegális hulladék Hírek

Zugló együttműködésére vár a MÁV a Francia úti helyzet megoldása érdekében

A Francia úton felhalmozott illegális hulladékhalmok okozta problémák megkeserítik az ott élők mindennapjait. A hulladék elszállítása újra és újra jelentős anyagi terheket ró a vasúttársaságra.

Szeged

Hírek

Véget ért az Országos Vasutas Fotókiállítás vándorlása

A Vasúttörténeti Alapítvány egyik hagyományos rendezvénye az Országos Vasutas Fotókiállítás anyagainak különböző helyeken történő kiállítása, vándoroltatása.

A felújítás

Nyugati pályaudvar Hírek

Június 19-től egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugatiban

A Nyugati pályaudvar tetőfelújítása mellett június 19-étől július 17-éig kiemelt karbantartásokat végeznek a pályaudvaron, annak teljes lezárásával.

Illusztráció

árufuvarozás Hírek

Indulhat a vasúti áruszállítás támogatási programja

A kormány a következő öt évben közel 30 milliárd forinttal segítheti a kötött pályás teherfuvarozás versenyképességének megerősítését.

A mozdony

Megemlékezés Hírek

Átadták a Hűség-mozdonyt

A GYSEV tematikus, matricázott Taurus mozdonnyal tiszteleg az 1921-es soproni népszavazás 100. évfordulója előtt.

C50-es mozdony

Gyermekvasút Hírek

Újraindul a forgalom a Gyermekvasúton

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton közel 7 hónapos üzemszünet után csütörtökön indul újra a forgalom. A nyári időszakban a vonatok mindennap közlekednek. A kisvasút állomásain megszépült környezetben várják a kirándulókat.

A sajtóeseményen

Volánbusz Hírek

Szorosabbra fűzi együttműködését a Volánbusz és a Hungaroring 

A Volánbusz, a Hungaroring Sport Zrt. és a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. 2021. május 31-én stratégiai együttműködésről szóló megállapodást írt alá.

Állomások

Balaton Hírek

Már nem kell pótlóbusszal utazni az észak-balatoni vonalon

A Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon utazóknak május 31-től már nem kell pótlóbuszokra átszállniuk, hétfőtől újraindul a vonatközlekedés Székesfehérvár és Balatonfüred között. Ismét közvetlen vonatok közlekednek Budapesttől Tapolcáig.