Belföld

Startolj (kék) vonattal a Kéktúrára!
2023.04.05 10:44

A MÁV-START és a kéktúrákat 60 éve koordináló Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) stratégiai megállapodásának köszönhetően a tavaszi szünet kezdetétől a Nyugati, Keleti és Déli pályaudvarokról induló InterCity vonatokon elérhető lesz a legendás túramozgalmakat népszerűsítő Kéktúra kiadvány.

Illusztráció

Túrázás Belföld

Instant túrák bárhol, bármikor

Szereted a kihívásokat? Kimozdulnál a szabadba? Szívesen megmérettetnéd magad egy teljesítménytúrán? De: nem szereted a tömeget, frusztrál, ha lehagynak mások, pont nem jó az időpont… Itt most nincs se de, se kifogás.

Szenna

utazás Belföld

Híres magyar Skanzenek

Eljött az április, a nagy kirándulások ideje. Fedezzük fel Magyarország szabadtéri falumúzeumait, melyek ilyenkor mutatják legszebb arcukat!

989

mátra Belföld

Kedvezőbb, egyszerűbb a túratervezés

A tavaszi napsütés egyre többeket csábít a természetbe, legyen szó akár gyalog-, akár kerékpártúráról vagy családi kirándulásról.

Illusztráció

Mátra napijegy Belföld

Új napijegy a Mátrába kirándulóknak

A belföldi turizmus támogatása érdekében az elmúlt években több integrált, szezonális jegyet vezettünk be, ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően egyre több magyarországi régió megközelítése vált olcsóbbá és egyszerűbbé.

KIRÁNDULÁS PALÓCFÖLDÖN

KIRÁNDULÁS PALÓCFÖLDÖN Belföld

KIRÁNDULÁS PALÓCFÖLDÖN

Egyik legkisebb megyénk nem hivalkodó, ritkán szerepel a turisztikai ranglisták élén, pedig látnivalókban, programlehetőségekben és felfedezésre váró helyszínekben is igen gazdag. Kincseket rejt mind a családosoknak, mind a bakancsos turistáknak, mind az irodalom, a történelem és a népművészet rajongóinak. Ha valami eredetire, ha valami zöldre, ha valami természetesre vágyunk, irány Nógrád megye!

Salgó

Salgótarján Belföld

BÁNYA, VASÚT, SALGÓTARJÁN

A nógrádi megyeszékhely, Salgótarján festői   környezetben   –    a    Karancs, a Medves és a Cserhát hegységek ölelésében  – található, mégsem szerepel a turisták dobogós listáján. Pedig érdemes rászánni az időt, igazi különlegességeket fedezhetünk itt fel.

túra

TúrázásKéktúra Belföld

Indulj el egy úton… Legyen az a kék!

Reneszánszát éli a Kéktúra mozgalom, egyre többen vágnak neki a hazánkat gyalogszerrel végigjáró, Országos Kékkörnek.