Népszerű a Kajla díjmentes jegy a nyári szünetben

Kajla Hírvonal

2021.08.19 13:02
szerző: MÁV KIG

Idén nyáron  ismét útjára indult a Hol vagy, Kajla? elnevezésű turisztikai program, amellyel az alsó tagozatos diákok fedezhetik fel az ország természeti és kulturális értékeit. Augusztus 31-ig minden gyermek, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla-útlevelét és diákigazolványát, korlátlan számban díjmentesen utazhat a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi járatain. A könnyebb jegyvásárlás érdekében a MÁV-START bevezette a díjmentes KajlaBalaton24 napijegyet, mely népszerű terméknek bizonyult.

A gyermekek körében rendkívül népszerű Kajla programhoz csatlakozva a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV idén is örömmel várja a gyermekeket és kísérőiket járataikon, amelyekkel bármilyen nyári kiránduláshoz ideális belföldi célpontot elérhetnek. Országszerte több mint 500 helyszínen lehet az útlevélbe pecsétet gyűjteni vagy arra kedvezményt kapni. A Balaton24 napijegyet váltó kísérő felnőttek számára a könnyebb jegyvásárlási lehetőségek miatt a KAJLA programban utazó gyermek részére a MÁV-START bevezette a díjmentes KajlaBalaton24 napijegyet. Ezt a napijegyet a Balaton körüli utazások megkönnyítése érdekében, kizárólag a Kajla programban részt vevő gyermekek vehetik igénybe. A jegyből 3703-at értkesítettek.

Általánosságban 2021 júniusától augusztus 15-éig bezárólag összesen 45.694 utazás történt Kajla díjmentes jeggyel. A legkedveltebb viszonylatok:

  1. Biatorbágy – Kelenföld
  2. Füzesabony – Tiszafüred
  3. Keleti – Miskolc
  4. Nyugati – Vác
  5. Déli – Siófok
  6. Békéscsaba – Keleti
  7. Déli – Székesfehérvár
  8. Keleti - Győr

További részletek a Hol vagy, Kajla? program honlapján: https://kajla.hu/.