„Az én vasutam” fotópályázat – díjazott alkotások

azénvasutam instagram fotópályázat Hírvonal

2021.02.04 11:28
szerző: MÁV KIG

A Vasutas Magazin tavaly ősszel fotópályázatot hirdetett a MÁV-csoport munkavállalóinak, melyre bármilyen vasúti témájú, a vasutas mindennapokkal kapcsolatos fényképpel lehetett jelentkezni.

Nem volt könnyű dolga a tíz fős szakmai zsűrinek, mert 160 kolléga 350 alkotásából kellett kiválogatni a számukra legszebb, legötletesebb és technikailag is a legkiemelkedőbb képeket. A legjobb 12 alkotás a februárban megjelenő Vasutas Magazin naptárját díszíti, az 50 kiválasztott fotót pedig az ebben a cikkben szereplő galériában lehet megtekinteni és letölteni, hogy az egyes vasúti helyeken dekorációként szolgáljanak.

A pályázat sikerrel szerepelt az Instagramon is, 123 fotót töltöttek fel #azénvasutam hashtaggel. Az itt megjelenő pályaművek közül a legtöbb kedvelést kapott fotó a MÁV-csoport közönségdíját nyerte el, egy további alkotást pedig a zsűri is díjazott.

Az instagramos képeket itt lehet megtekinteni:

 

És íme a legtöbb lájkot kapott alkotás:

 

Gratulálunk az ötven kiválasztott fotó alkotóinak!

Nyertes pályázók:

Ádám Katalin, Balogh Sándor, Béres Tibor, Csókás Andrea, Dobos Pál, Eőri Andrea Julianna, Fábián László, Fojtyik Gábor, Franyó Zsolt, Gutter Krisztián, Hajzer Kristóf, Hárs István, Hordós Barnabás, Ignácz Ivett, Jenei Ferenc, Juhász Attila, Kanik Ferenc, Katona Dominik, Koncz János Koppány, Kóródy Ádám, Kozák Albert, Kőnig Eszter, Mészáros László, Molnár Dávid, Molnár Péter, Nagy Loránd Gábor, Boda Sarolta, Petrik Péter, Piszár Petra, Sefcsik Gergely, Smolcz Gábor, Szalatnai Balázs, Szarvas Csaba, Szentesi Viktor, Szilfai Roland, Tilai Norbert, Tóth Pál, Varga Mihály, Zámbó Gyula, Zámbó Gyula, Zentai László, Zentai László