Pályázat Hírek

Az én vasutam - fotópályázat
2020.11.05 10:41
szerző: MÁV KIG

A MÁV-csoport munkavállalóinak meghirdetett pályázatra bármilyen vasúti témájú, a vasutas mindennapokkal kapcsolatos fényképpel lehet jelentkezni.

A vasút az, ahol még az ország legeldugottabb szegletében is találkozhatunk valakivel, akit a kollégánknak nevezhetünk. Mi, vasutasok sokan sokféle feladatot végzünk, megannyi állomáson, telephelyen, irodaházban, Budapesttől a határmenti kicsi falvakig. Most itt a lehetőség, hogy megmutassuk távoli munkatársainknak, mit is jelent nekünk a MÁV, és egy-egy kifejező, inspiráló fotóval benevezzünk a pályázatra.

Jelentkezés

A pályázaton részt vehet minden MÁV-csoport munkavállaló. Egy jelentkező maximum 3 fotót küldhet be, a lehető legnagyobb felbontásban. A nevezéssel a pályázó nyilatkozik arról, hogy pályaművei minden szempontból megfelelnek jelen pályázati kiírásnak és rendelkezik a kép szerzői jogával. A fotók beküldésének határideje: 2020. november 30. A fényképeket az ujsag@mav.hu e-mail-címre várjuk.

A kiválasztás folyamata

A versenyen részt vevő fotókból zsűri választja ki az 50 legjobbat, amelyekből a 12 legszebb alkotás a Vasutas Magazinban megjelenő 2021-es naptárat illusztrálja majd. A kiválasztott fotókat elérhetővé tesszük egy adatbázisban, hogy a későbbiekben felhasználhatóak legyenek az egyes szolgálati helyeken dekorációként.

Az eredményhirdetésre és a nyeremények átadására 2021. január  31-ig kerül sor. Az eredményhirdetés pontos időpontjáról a Pályázók előzetesen e-mailben kapnak értesítést.

A Szervezők fenntartják a jogot a nevezési határidő módosítására.

Díjazás

Az 50 legjobb fotó tulajdonosa MÁV-os ajándékcsomagban részesül. 

Közönségdíj

Lehetőség van az Instagramra is feltölteni a beküldött fotókat #azénvasutam hashtaggel. A legtöbb kedvelést kapott fotó a MÁV-csoport közönségdíját nyeri el.

Az eddig feltöltött fotókat itt lehet megtekinteni:

https://www.instagram.com/explore/tags/az%C3%A9nvasutam/

Szerzői jogi hozzájárulás

A Pályázó a fotók beküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy a beküldött fotókat saját maga készítette, ennél fogva saját művészeti alkotása. Ha a fotót jogosulatlanul használta fel és ezzel összefüggésben a fotó Szerzője kártérítési igényt támaszt a Szervezővel szemben, a pályázó köteles megtéríteni a jogsértéssel felmerült kárt a Szervező részére. A pályázatra benevezett fotók, mint szerzői jogi védelemmel érintett alkotások tekintetében a Pályázó és a Szervező között a fotó beküldésével  felhasználási szerződés jön létre az alábbi feltételek szerint:

A Pályázó, mint szerző hozzájárulást ad a Szervezők, mint felhasználók részére, hogy a pályázaton indított fotókat versenyeztetés és elbírálás céljából megtekintse, tárolja, egyéb fotókkal összevetve értékelje, továbbá hogy a közönségdíjazás és a Pályázat népszerűsítése érdekében megjelenítse a Vasutas Magazin weboldalon elérhető, nyilvános pályázati galériában.

A pályázaton résztvevők a fotók beküldésével egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotókat elektronikusan és nyomtatott formában nyilvánosságra hozzuk a MÁV-csoport különböző felületein, azokat a pályázat lezárultát követően - a szerző nevének feltüntetése mellett – a MÁV-csoport elektronikus és nyomtatott kommunikációs csatornáin felhasználjuk.