Véradás Események

Véradás a MÁV Zrt. Szombathelyi Területi Igazgatóságán
2020.09.10 10:44
szerző: MÁV KIG

A véradókat a MÁV Szombathelyi Területi Igazgatóságán (Széll Kálmán u. 2.) az I. emeleti Ady teremben,  2020. szeptember 24-én csütörtökön, 9.30 és 13.00 óra között várják.

Ha szeretne vért adni, kérjük, hozza magával személyi igazolványát, útlevelét vagy jogosítványát, valamint lakcímkártyáját és eredeti TAJ-kártyáját (az EU-s TAJ-kártya is megfelelő). A véradás előtt feltétlenül étkezzen és igyon. A szervezők szeretettel várják a régi és új, akár a cégcsoporton kívülről érkező véradókat is. Ne felejtse el elhozni véradó kiskönyvét! A MÁV KSZ-ek szerint pótszabadság illeti meg a véradókat! 

Legyen ön is hétköznapi hős, csatlakozzon a véradók táborához!

Figyelem! A véradók és a véradásban dolgozók egészségének védelme érdekében szigorú megelőző intézkedéseket vezettek be a koronavírus-járvány miatt. A véradásra jelentkezőket az NNK által javasoltnál szigorúbb szabályok szerint előválogatják, a legkisebb gyanú esetén a véradó a vérgyűjtési helyiségbe sem léphet be. 

Kérjük, mielőtt véradásra jelentkezik, feltétlenül olvassa el az alábbi tájékoztatót: http://www.ovsz.hu/ovsz/veradoknak-szolo-tajekoztatas