Mandulakrémes datolyagolyó

8

 

Jöjjön most ez a mandulakrémes datolyagolyó recept, ami egy

igazi kis íz- és energiabomba és nem mellesleg pillanatok

alatt elkészíthető.

 

Hozzávalók:

 

a forgatáshoz:

aprított szeletelt mandula

 

Elkészítése:

A datolyát szálirányra merőlegesen vékony szeletekre vágjuk,

majd a mandulakrémmel és a vízzel aprítógépbe tesszük, és

pár percig krémesítjük. Hozzáadjuk az őrölt mandulát, és az

egészet összedolgozzuk. A masszából diónyi golyókat formázunk,

és mindegyiket durvára darált szeletelt mandulába forgatjuk.

Néhány órára hűtőbe tesszük. 

 

A receptet köszönjük szépen Sámson Anitának, a Desszert Szoba blog tulajdonosának!

Az eredeti recept itt olvasható:

https://www.desszertszoba.hu/mandulakremes-datolyagolyo/