koncert Ajánló

Szuperkoncert ingyen, utazás féláron
2022.09.15 11:21
szerző: Volánbusz Kommunikáció

A Szerencsejáték Zrt. idén is megszervezi az Ötös Lottó Szuperkoncertet Budapesten. Az október 1-jei, ingyenesen látogatható rendezvényen fellép Rúzsa Magdi, a Follow the Flow és a Valmar. A koncertre utazók számára a Volánbusz és a MÁV-START is 50 százalékos menettérti kedvezményt biztosít.

A Szuperkoncert helyszíne a budapesti Puskás Aréna Szoborpark lesz. A kapuk október 1-jén, szombaton, 16:30-kor nyitnak, a buli egy órával később, 17:30-kor kezdődik a Valmar műsorával. Őket követi a Follow the Flow 18:30-kor, 20 órakor pedig színpadra lép az este sztárvendége, Rúzsa Magdi.

A Volánbusz és a MÁV-START idén is 50 százalékos menettérti kedvezményt biztosít a koncertre autóbusszal vagy vonattal utazók számára. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes. Az autóbuszos kedvezmény igénybevételéhez a csak odaútra szóló, teljes árú menetjegyet le kell pecsételtetni a Szuperkoncert helyszínén található információs pontok egyikén. A lepecsételt jegy felmutatásával lehet visszautazni az indulási helyre. A vonatos kedvezmény igénybevételéhez bármely belföldi vasúti jegypénztárban, annak hiányában pedig közvetlenül a jegyvizsgálónál, a vonaton kell jelezni, hogy alkalmi menettérti, vagyis retúrjegyet kívánunk vásárolni a Szuperkoncertre. A jegyet a koncert helyszínén le kell pecsételtetni, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltani.

A rendezvényről és az utazási kedvezményről a szuperkoncert.szerencsejatek.hu oldalon található bővebb információ.