Máris itt a GÉPTÉR, a MÁV-START podcastjének harmadik adása!

podcast Ajánló

2022.11.10 12:06
szerző: Támogatlak csapat

November van, túl vagyunk az óraátállításon elkezdődnek a hosszú téli esték: a falevelek lehullottak, hűvös, nyálkás az idő, talán nem csak mi, a podcast készítői érezzük azt, hogy jól esik a bekuckózás, valahogyan többet foglalkozunk magunkkal, a lelkünkkel. A friss adásunk egy nagyon izgalmas programsorozat beharangozója is egyben. November 14-15-16-án megrendezésre kerül a Lelki Egészségnapok. Ebben a beszélgetésben kulisszatitkokat árulunk el a programsorozat előkészítéséről, elmeséljük, hogyan szerveződnek a méltán népszerű minitréningek, visszatekintünk a Támogatlak program alakulásának időszakára.

Az adások meghallgatásának technikai feltételei:

Az alábbi linkről elérhető a MÁV-START Podcast Shairpoint felülete, amelyen minden adásunk hanganyagát találjátok, fontos lehet: a linket kizárólag MÁV-START Zrt. munkavállalói érik el!

https://intranet.mav.hu/startpodcast

A linkre kattintva a podcast elérhető számítógépről és telefonról is.

Számítógépről egy kattintással ott is vagytok a műsorlistánál!

Telefonról a link megnyitása után az alábbi képen látható képernyőn kell belépni a podcast felületére.

A „Username” a hivatalos ID azonosítónk (többnyire a vezetéknév és keresztnevünk első betűje pl. kabaiz (Kabai Zoltán) vagy eszikod – Eszik Orsolya Dalma), a „Password” pedig a számítógéped aktuális, minden nap használt belépési jelszava.  

Fontos! A felületen található linkeket a letöltés gomb megnyomása után tudjátok meghallgatni! Ha a letöltés nem indulna el, a linket érdemes átmásolni a Chrome böngészőbe, biztonságosabb technikai hátteret nyújt a többi böngészőprogramhoz képest! Ha tetszett az adás, osszátok meg kollégáitokkal is! Várjuk visszajelzéseiteket a podcast@mav-start.hu címen!

Jó vételt, jó szórakozást kívánunk! 

Mlecsenkov András , Eszik Orsi, Czihó Barbi és Kabai Zoli