operettszínház Ajánló

Márciusi online előadások az Operettszínházban
2021.03.02 14:36
szerző: Budapesti Operettszínház

Színes programokkal üdvözli a tavaszt az Operett online! Régi nagy kedvencek és nemrég bemutatott előadások is megtekinthetőek lesznek.

A hónap első hétvégéjén a Virágot Algernonnak musical lesz látható. A főszereplő, Charlie Gordon (Kerényi Miklós Máté) egy harminckét éves, szellemileg visszamaradott fiú, aki részt vesz egy műtéten, minek köszönhetően megnő az intelligenciahányadosa. Ez a történet egyfajta recept a túlélésre, mese arról, hogy olyasmire is képesek vagyunk, amire nem is gondolnánk.

Március 10-én és 12-én újra látható lesz a Tajtékos dalok - Boris Vian revü - új szereposztással. A párizsi hangulatot ezúttal Pálfalvy Attila, Kékkovács Mara, Széles Flóra és Cseh Dávid Péter repítik el otthonunkba. A négy színészre és kis-zenekarra komponált előadás Vian mozgalmas éveit, sorsának főbb fordulatait, nehezen érkező sikerét és a minden nehézségen felülkerekedő életörömet idézi meg regényeinek szereplői és a kortársak emlékei alapján.

Image

 

Nemzeti ünnepünkre, március 15-ére egy ízig-vérig magyar daljátékkal készülünk, újra látható lesz a János vitéz – új szereposztással. Főbb szerepekben György-Rózsa Sándor, Lévai Enikő, Pete Ádám és Lukács Anita lépnek a virtuális színpadra.

Image

 

„Az álom, mit nem láttam még, és győzni, hol nem győztek még” – Don Quijote erőt adó világnézetének lehetünk részesei március 19-én. 2020 szeptemberében bemutatott legújabb musicalünk, a La Mancha lovagja a nagy sikernek örvendő premier után most online színpadunkon is megtekinthető lesz!

 

Jegyvásárlás és a részletes program: https://online-operett.jegy.hu/#/event

Image

Fotók: Gordon Eszter, Németh Anna