operettszínház Ajánló

Ingyenes online előadás az Operettszínházban
2021.03.24 14:32
szerző: Budapesti Operettszínház

Gyönyörű daljátékkal készül a Budapesti Operettszínház az idei Színházi Világnapra. A János vitéz március 27-én 19:30-tól ingyenes online előadásként lesz látható. Bozsik Yvette rendezésében egy igazi Petőfi-mesevilág tárul elénk.

A Színházi Világnapon különleges program várja az érdeklődőket. A frontvonalban szolgálók tiszteletére 19 órakor a színház és egész társulata a közönséggel együtt szeretné kifejezni tiszteletét a MÁV-os dolgozóknak, az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, frontvonalban szolgálnak és minden nap minden percben a Covid-19 vírus ellen harcolnak. Március 27-én, a színházi világnapon, az előadások kezdeti idejében, azaz este 7 órakor, otthonunkban nyissunk ablakot, álljunk ki az erkélyre és tapsoljuk meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak!

A program folytatásaként Helen Mirren Oscar-díjas színésznő fogalmazza meg üzenetét a Nemzetközi Színházi Intézet felkérésére. Szavait a Budapesti Operettszínház képviseletében a Csillag-díjas Nádasi Veronika és a Jászai Mari-díjas Homonnay Zsolt tolmácsolásában hallhatják a nézők az online-előadás közvetítése előtt.

Utána pedig élvezzük együtt a János vitéz mesés előadását!

Az előadás itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/channel/UCzFvq452Kj61d8KCv8xfesw

 

A színház Youtube-csatornáján minden résztvevő chatben üzenhet kedvenc művészeinek.