utazás Ajánló

Idén nyáron is közlekedik az Adria expressz
2022.05.12 13:08
szerző: Volánbusz Kommunikáció

A Volánbusz idén nyáron is hetente indítja kényelmes, légkondicionált luxusautóbuszaikat a magyarok egyik kedvenc nyaralóhelyére, a horvát tengerpartra. Az Adria expressz járatokkal 2022. június 17-től augusztus 28-ig minden pénteken elérhető Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj és Poreč. Érdemes az autóbuszos utazást választani, hiszen a vezetés és a tájékozódás kényelmetlenségei helyett már útközben is koncentrálhatunk a pihenésre és a látnivalókra.

Az Adria expressz elnevezésű járatokkal – budapesti, siófoki és nagykanizsai indulással – a horvátországi Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj és Poreč érhető el. A Kényelmes, légkondicionált, prémiumkategóriás autóbuszok péntek esti indulással, június közepétől egészen augusztus végéig hetente közlekednek. A járat a csak online, korlátozott számban megváltható MiniÁr kedvezményes retúrjeggyel vehető igénybe, már 22.400 forinttól.

Jó tudni: 2022. május 2-től a magyar, európai uniós és harmadik országbeli állampolgárok szabadon és korlátozásmentesen utazhatnak Horvátországba, függetlenül attól, hogy az EU-ból vagy az Unión kívülről lépnek be az országba. A határátlépéshez nem szükséges COVID-igazolvány, -teszt vagy egyéb védettségi igazolvány felmutatása, illetve védettségi feltétel teljesítése.