Hallgatható a GÉPTÉR újabb adása

rádió Ajánló

2023.02.23 09:22
szerző: MÁV-START

A GÉPTÉR e heti adása Bálint napon készült, így mi is lehetne más a téma, mint a vasutas párok, vasutas családok!

Igen, vannak elcsépelt, közhelyszerű megállapítások. Ilyen az is, hogy „a vasút egy nagy család”. De, mint sok közhelynek, ennek is van némi igazságtartalma. Amikor a szerkesztők hozzákezdtek az adás szervezéséhez maguk is meglepődtek, milyen sok vasutas párt ismernek. Szerencsére hamar sikerült találni két olyan párt, akik vállalták, hogy a MÁV-START GÉPTÉR podcast vendégei lesznek: ezúton is köszönjük az Adamecz házaspárnak, valamint a Varga házaspárnak, hogy vállalták a felvételt! Figyelem! A GÉPTÉR összes adása most már minden MÁV-Volán-csoport munkatárs számára elérhető. Hallgassatok be a GÉPTÉR-be!

 

 

Az adások meghallgatásának technikai feltételei:

Az alábbi linkről elérhető a MÁV-START Podcast Sharepoint felülete, amelyen minden adásunk hanganyagát találjátok.

https://intranet.mav.hu/startpodcast

A linkre kattintva a podcast elérhető számítógépről és telefonról is.

Számítógépről egy kattintással ott is vagytok a műsorlistánál!

Telefonról a link megnyitása után tudtok belépni a podcast felületére. A „Username” a hivatalos ID azonosítónk (többnyire a vezetéknév és keresztnevünk első betűje pl. kabaiz (Kabai Zoltán) vagy eszikod – Eszik Orsolya Dalma), a „Password” pedig a számítógéped aktuális, minden nap használt belépési jelszava.

Fontos!

A felületen található linkeket a letöltés gomb megnyomása után tudjátok meghallgatni!

Ha a letöltés nem indulna el, a linket érdemes átmásolni a Chrome böngészőbe, biztonságosabb technikai hátteret nyújt a többi böngészőprogramhoz képest!