Explorer Klub 2022

Túrázás Ajánló

2022.01.04 11:09
szerző: Explorer Klub

Megjelent az Explorer Vasutas Világjáró Klub (egyesület) 2022. évi önköltséges programterve, melyre az idén is szeretettel várnak mindenkit. 

Belföldi ingyenes túrák

Újként a Palóc Grand Canyon és a Hullócsillagles a Prédikálószéknél túrákat javasolja a szervezet. A Gánt Mars expedíciót, a Rám szakadékot, a Felsőpetényi bányavasutazást és a Tatai-tavi vadlúdlest a nagy érdeklődésre való tekintettel 2022-ben is megtartják. Természetesen a program ingyenes minden MÁV-Volán-csoport dolgozónak, nyugdíjasainak és előbbiek családtagjának. Természetesen az Explorer Klub tagjainak, követő támogatóinak is. 

 Unatkozni a legnagyobb pazarlás az életben

A Budai hegyek eXtreme túra a maga 30 kilométerével felkészülés a jövőre (Himalája és El Caminó projektjekhez). A nagy Explorer paintball-csata és a Szlovénia rafting, canyoning, zipline már az egyesület fiataljainak gondolkodását tükrözi. Merj különleges célokat kitűzni és megvalósítani! E körbe tartozik még a Csernobil Urbex túra is, mely a tragédia helyszínére kalauzolja az érdeklődőket.

Vasút fanoknak

Az előjelentkezések tanulsága szerint nagy rajongás és érdeklődés övezi A Transzszibériai expressz (a rövidebb és az egész Vlagyivosztokig tartó) túráat. Idén is lesz vonatozás a Svájci Gleccser expresszel, de most van lehetőség tovább utazni Zermattig, majd onnan folytatni, és a Gornergratt Bahnnal 3100 méterig emelkedni. Jó kis tanulmányi kirándulás lesz. 

Különlegességek

Az idén izlandi túrából kettő is elérhető. A rövidebb a szigettel most ismerkedőknek, a hosszabb az izlandi fjordvidék iránt is érdeklődőknek. A Hawaii outdoor túra a vulkánok földjére kalauzol. A Húsvétot  New Yorkban és Washingtonban lehet ünnepelni. Az USA keleti part és Hawaii szigetcsoport összekötve pedig 2 hetes kikapcsolódást ígér. 

A részletes 2022-es évi túraterv megtekinthető a megújult http://explorerklub.hu/ oldalon.

Segíts, hogy segíthessünk! 1%

A 2021-es évben több mint 700e Ft gyűlt össze támogatásból, amire egyéb bevétel híján nagy szüksége volt az Explorer Klubnak. Tevékenységükkel továbbra is szeretnének hozzájárulni a szemléletváltáshoz, a 2022-es évben egy belföldi túra nevezési díjait, és a helyszínen felajánlott támogatásokat szeretnék felajánlani egy rászoruló magánszemélynek vagy civil szervezetnek. 

Azért, hogy a túrák jelentős része ingyenes maradjon, az adó 1 % felajánlásakor gondoljunk az Explorer Klubra! További részletek itt: http://explorerklub.hu/index.php/rolunk/1-szazalek

Elérhetőségek: 

www.explorerklub.hu |  fb.com/explorerklub |  instagram.com/explorerklub | info@evvk.hu |  30/9634325