Krumplis pogácsa

89

 

Azon kívül, hogy a krumplit meg kell főzzük, semmi hosszadalmas nincs egy isteni finom pogácsa

elkészítésében. A hideg decemberi estéken mindenkinek jólesik elmajszolgatni pár darabot

ebből az egyszerű finomságból. 

A receptet köszönjük Biber Anett kolléganőnknek!

Hozzávalók:

  • 30 dkg főtt krumpli
  • 40 dkg liszt
  • 10 dkg vaj
  • fél sütőpor
  • sok só, 1 tojás
  • kb. 1-1,5 dl tej

Elkészítés:

A hozzávalókat összekeverjük, jól nyújtható tésztát kell kapjunk. Pihentessük minimum egy órát,

de akár egy éjszakát is. Ezután ujjnyira nyújtsuk ki és forró olajban süssük ki!

A receptet köszönjük szépen Biber Anett kolléganőnknek!